Këshillime dhe udhëzime

Gjatë stinës se ftohtë mjegulla, shiu, dëbora dhe akulli e bëjnë më të vështirë drejtimin e mjetit. Policia e trafikut i fton të gjithë qytetarët të respektojnë kufijtë e shpejtësisë duke sjellë në vëmendje të tyre rreziqet më të mundshme dhe u kujton disa tregues të rëndësishëm për drejtimin e mjetit.

Policia e trafikut u rekomandon drejtuesve të automjeteve të tregojnë kujdesin maksimal gjatë udhëtimit të tyre, i fton ata që të respektojnë me rigorozitet disa rregulla thelbësore për qarkullimin rrugor, me qëllim parandalimin e aksidenteve dhe rritjen e sigurisë në rrugë.